vibe_group_lunch_zuidas

Lunchtips voor de Graanmarkt

Goed lunchen is belangrijk. Het breekt de dag en zorgt ervoor dat je daarna weer gefocust en vol van energie door kan met de rest van de dag. Niet voor niets hebben we een pauze van 12:30 tot 13:30 uur en moedigen we ieder aan deze ook hiervoor te gebruiken. Nu kun je er natuurlijk voor kiezen je eigen lunch mee te nemen. Maar je zult merken dat veel van je (toekomstige) collega’s ervoor kiezen om lunch te halen. Dat is ook niet gek met alle lekkere lunchtentjes die zich rondom de Graanmarkt hebben verzameld. Benieuwd waar wij het liefst lunchen? Lees dan snel verder.


Grandcafé Horta

Op loopafstand van ons kantoor vind je Grandcafé Horta. Verslapen? Geen paniek! Onderweg naar kantoor kun je bij Horta nog even snel een ontbijtje + een heerlijke kop koffie scoren. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor heerlijke broodjes, bagels en (pasta)salades. Onze favoriet is de Thaise Biefstuksalade!

De Arme duivel

Voor overheerlijke huisgemaakte kaas- of garnalenkroketten zit je bij de Arme Duivel helemaal goed. Zin in een uitgebreide lunch? Dan kun je blijven zitten voor een uitgebreide lunch en een dessert toe. Let op: het is er vaak druk, dus reserveren is een must. Dat wordt smullen!

Brasserie de Markt

De lekkerste broodjes vind je bij Brasserie de Markt. Een belegd broodje kost hier zo’n €7,- dus goedkoop is het niet, maar als je toch op de Graanmarkt werkt moet je toch echt een keer een broodje geprobeerd hebben. Geen zin in een broodje? Je kunt hier ook terecht voor een gezonde salade of rijk gevulde maaltijdsoep.

Bakkerij Gommers

Bij Bakkerij Gommers worden voor dag en voor dauw met veel liefde en toewijding vers brood, koeken en taartjes gemaakt. En dat proef je! Je kunt hier terecht voor overheerlijke verse belegde broodjes en verfijnde patisserie. Daarnaast kun je zowel in de bakkerij als op het terras je lekkernijen ter plekke opeten. Begin je al te watertanden?

Frites Atelier

Soms heb je gewoon zin in een vette hap! Wanneer dat het geval is zit je bij Frites Atelier zéker goed. Frites Atelier is een concept van Sergio Herman (oprichter van The Jane) en zit onder andere ook in Amsterdam. Bij het Frites Atelier kun je terecht voor simpele friet, maar dan wel van de allerbeste aardappelen en de meest verse sauzen. Friet met stoofvlees is absoluut de favoriet van je nieuwe collega’s!


Wanneer zien we jou voor je eerste pauze bij Vibe Group?