Dit doen wij bij Vibe Group met een uur pauze

Bij Vibe Group ademen we “work hard, play hard”. Dan denk je misschien “leuk zo’n lege oneliner” maar het zit echt verweven in ons DNA. Zo is het soms keihard werken (laten daar maar geen doekjes om winden) maar daar word je dan ook goed voor beloond. Zo regelen we écht gezellige borrels, gave reizen en krijg je een uur pauze om even goed tot rust te komen. Alleen wat doe je tijdens een uur pauze? Wij zetten de favoriete bezigheden van onze collega’s even op een rijtje.


Uitgebreid lunchen

Lunchen kun je natuurlijk nergens zoals op de Zuidas. Van een snel broodje tot er even lekker voor gaan zitten. Op deze paar vierkante meter zitten meer lunchtentjes dan waar dan ook. Je kunt natuurlijk je boterhammen van thuis meenemen, maar eerlijk is eerlijk… Die paar minuten extra in de ochtend kun je ook voor iets anders gebruiken. Sporten bijvoorbeeld.

Je collega’s kun je ook in de pauze verslaan

Onze winnaarsmentaliteit komt ook in de pauze naar boven. Imponeer je collega’s met je pool-skills of laat ze een toontje lager zingen door ze helemaal weg te spelen tijdens een potje FIFA. Dát is pas stoom afblazen.


Sporten bij de luxe sportschool in het gebouw

Als gamen voor jou niet genoeg is om even tot jezelf te komen, kun je ook altijd een snelle sportsessie doen. Wanneer je onderdeel bent van het Vibe team mag je namelijk (tegen een kleine vergoeding) gebruik maken van de sportschool in het gebouw. Mooie deal toch?

De Zuidas verkennen

Ons kantoor staat natuurlijk in het imposantste stukje van Amsterdam: de Zuidas. Dat betekent dat er in je pauze genoeg te zien is. Veel van je toekomstige collega’s lopen dan ook graag een rondje door deze kantoorjungle.

Chillen met je collega’s

Wij kwamen er natuurlijk niet mee weg om dit artikel te schrijven zonder de leuke collega’s te benadrukken. Dus om ruzies bij de koffiebar te voorkomen: het leukste wat je kunt doen in de pauze is natuurlijk chillen met je collega’s. Dat zijn namelijk écht de allerleukste mensen van de Zuidas.

Wanneer zien we jou voor je eerste pauze bij Vibe Group?