Dé IT-Staffing specialist

Vibe Group is een in 2011 opgerichte Nederlandse IT-staffing specialist. Sinds de oprichting hebben de founders Bernd van Baars en Daniël Visser de organisatie autonoom zien groeien tot een multinational met kantoren in Nederland, België en Duitsland. Als dé IT staffing specialist vinden wij voor elke hoogopgeleide IT professional de best passende baan en voor elke organisatie de best passende kandidaat voor al hun IT vacatures en projecten. Het vinden van de perfecte match is ons vak en onze passie, wij geloven dit enkel goed te kunnen doen door de markt te benaderen met specialistische kennis van de IT deelmarkten en over de IT vakgebieden. Met meer dan 300 medewerkers en ruim 950 IT professionals zijn wij momenteel actief in vijf IT deelmarkten..

Dé IT-Staffing specialist

Vibe Group is een in 2011 opgerichte Nederlandse IT-staffing specialist. Sinds de oprichting hebben de founders Bernd van Baars en Daniël Visser de organisatie autonoom zien groeien tot een multinational met kantoren in Nederland, België en Duitsland. Vibe Group gelooft in de niche benadering en is met meer dan 275 medewerkers en ruim 900 IT professionals actief in vijf IT deelmarkten.

Het Vibe Group DNA:


KWALITEIT

Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit. Dat zie je niet alleen terug in onze kantoren op A-locaties maar ook in onze voorzieningen. Wij zijn uniek in Europa door het toepassen van de brands on verticals methode. We kennen de markt door en door, blijven onszelf trainen binnen onze sub niches en fungeren als sparringpartner op niveau voor opdrachtgever en IT-professional.


INTELLIGENTIE

Een consultant bij Vibe Group is een specialist. Je moet in staat zijn om IT-professionals en opdrachtgevers te voorzien van gedetailleerd en waardevol advies. Wij hechten daarom veel waarde aan intelligentie. Je past bij de groep als je leergierig en nooit uitgeleerd bent. Onze consultants zijn hbo of wo geschoold. Onze learning & development afdeling biedt veel coaching en begeleiding. Consultants volgen regelmatig trainingen en leggen examens af over hun specialisatie.

GEDREVENHEID

Als consultant werk je in een omgeving waar passie en ambitie geademd worden. Continu heb je gedreven mensen om je heen die je motiveren om net die extra stap te zetten. Onze consultants zijn toegewijd en werken hard aan het uitbouwen en onderhouden van hun sub niche. Omdat wij internationaal georiënteerd zijn liggen er veel kansen in het verschiet. Succes waarderen wij dan ook met promoties.PLEZIER

We weten plezier en professionaliteit dagelijks met elkaar te combineren in de luxe gyms en in de Vibe Group Lounge. Daar vind je een smoothiebar, playstation en regelmatig een masseur. Op vrijdagmiddag sluiten we de week af met een gezellige borrel. Ook vieren wij twee keer per jaar een groot feest en zijn er verschillende uitstapjes met de teams. Verder organiseren wij twee keer per jaar avontuurlijke incentive trips.AUTHENTICITEIT

Authenticiteit is de basis van het succes van Vibe Group en haar brands. Wij doen staffing anders en investeren intensief in onze mensen en afdelingen. Het is fundamenteel dat ieder van ons iets unieks toevoegt aan de groep. Je krijgt de ruimte om dicht bij jezelf te blijven. Het is belangrijk dat jij je bewust bent van jouw drijfveren en je oprecht bent naar jezelf en anderen. Hoe dichter wij als individu bij onszelf blijven staan, hoe beter wij ons gezamenlijk kunnen onderscheiden om de IT-Staffing markt te bedienen.

De Vibe Group Brands

Vibe Group heeft als doel om gepassioneerd sales talent aan te trekken voor haar zes niche brands. Zo richt Perca Search zich op IT-Executive search, opereert Eswelt uitsluitend binnen de ERP- en CRM-markt, richt Visser & Van Baars zich op BI, Data & Analytics, focust Spilberg zich op IT Development en Tergos op IT Infrastructure & Security. Ons zesde merk, Altus Staffing, bundelt de eerder genoemde brands en biedt als overkoepelende organisatie een totaaloplossing in IT-expertise voor bedrijven.

Ons team heeft het afgelopen jaar

0
interviews gepland
0
specialisten geplaatst
0
Koppen koffie gedronken

Ons team

Onderdeel worden van Vibe Group?

Solliciteer op een functie die bij jou past!

Bekijk onze vacatures