Feel the VIBE


WERKEN BIJ VIBE GROUP IS JOUW EIGEN TOEKOMST BEPALEN

Meer weten van minder. Met deze propositie onderscheiden de verschillende brands van Vibe Group zich succesvol van de concurrentie. Als consultant werk jij continu aan jouw netwerk, persoonlijke ontwikkeling en toekomstperspectief. Wij doen staffing anders.Samen met jou en jouw netwerk bouwen wij aan de toekomst van IT. Je bent dus geen recruiter, je bent een specialist, sparringpartner en consulent voor de opdrachtgevers en IT-professionals in jouw eigen deelmarkt. Samen helpen wij zowel intern als extern, honderden IT’ers per maand aan een nieuwe toekomst.

Geloof jij net als wij dat digitalisering de motor is van de samenleving? Dan voorzien wij jou graag van alle voorwaarden die jij nodig hebt om mee te bouwen aan de toekomst van IT. Met een sterke IT backbone ondersteunen wij je dagelijks om te groeien op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. “To be the best we need to invest in the best”.


Het maximale uit jezelf halen

Werken bij Vibe Group betekent het maximale uit jezelf halen. Wij bieden jou als professional met enkele jaren sales ervaring een intensief traineeship van zeven maanden, genaamd de ‘Impact Journey’. Ook bieden wij een uniek onboarding programma. Tijdens deze programma’s ontwikkel jij je zeer snel tot een succesvolle ondernemer en inhoudelijk sterke consultant. Voor consultants met een hogere senioriteit hebben wij een uitgebreide onboarding met trainingen op maat. Wij geloven dat je in ieder carrièrepad en op elk carrièreniveau moet blijven leren. Je werkt bij Vibe Group dus ook als founder, directeur of manager, of principal aan jouw persoonlijke ontwikkelingsplan.

Bij Vibe creëer jij jouw eigen toekomst. Wij bieden je een carrièreperspectief via verschillende groeipaden binnen de (internationale) groep. Jij bepaalt hoe snel je de ladder beklimt en jij kiest jouw eigen richting.

Via onze Learning & Development afdeling kun jij een breed scala aan trainingen volgen en werk jij samen met jouw manager aan een persoonlijk ontwikkelingsplan. Je volgt op ieder carrièreniveau een uitgebreide onboarding waarin jij jouw kwaliteiten uitdiept en door ontwikkelt.

Werken met de beste Support

De afdelingen Operations en Finance verzorgen een scalable infrastructuur. Je bevindt je binnen een innovatieve IT-omgeving en werkt met de nieuwste vooruitstrevende tooling systemen. Deze zorgen ervoor dat jij het meeste uit jouw deelmarkt en netwerk haalt.

Onze Learning & Development afdeling biedt naast diverse trainingen ook innovatieve leeromgevingen op maat. Zo kun jij jouw kennis bijspijkeren wanneer jij dat nodig acht. Ook krijg je veel coaching bij het volgen van jouw ontwikkelingsplan.

Onze HR-afdeling organiseert de beste arbeidsvoorwaarden. Zij zorgen ervoor dat jij voorzien wordt van alle tools die nodig zijn om gezond, fit en gefocust te werken.

Onze marketing afdeling organiseert diverse incentives en evenementen waar wij onze successen vieren. Zij diepen de DNA waarde Plezier uit en bewaken het ‘work hard play hard’ gedachtegoed van de groep. Daarnaast veroveren zij voor het gehele collectief de markten in België. Nederland en Duitsland met ‘State of the art’ marketing tools. ‘In order to be the best we need to invest in the best’ is dan ook het motto.

Instagram reports: Please check the settings

Dit is jouw carrière bij Vibe Group


 • VERANTWOORDELIJK ZIJN VOOR JOUW MARKT

  Bij Vibe Group ben je verantwoordelijk voor jouw eigen deelmarkt binnen een bepaalde regio. Binnen deze sub niche ken jij iedere relatie die voor jou relevant is. Zo kun je als gespecialiseerde consultant optimaal resultaat behalen en jouw relaties van het beste advies voorzien.

 • HOE STEIL IS JOUW LEERCURVE?

  Bij Vibe Group creëren wij samen de toekomst. Ondanks dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid draagt, werken we nauw samen. Met onze senior consultants en jouw teamleider werk je aan jouw persoonlijke ontwikkelplan. Samen met hen word jij je bewust van jouw unieke kwaliteiten om zo het maximale uit jezelf, je markt en je toekomst te halen.

 • DE SNELHEID VAN RECRUITMENT

  Bij Vibe Group werken we continu aan uitdagende opdrachten. Het vergt veel doorzettingsvermogen om binnen een relatief kort tijdsbestek goede kandidaten voor te stellen aan opdrachtgevers, om zodoende een win-winsituatie te creëren. Om de markt zo goed mogelijk te bedienen werkt iedere consultant voor een van de niche brands, binnen een specifieke regio en voor één soort dienstverband. Zo hebben de consultants bij Vibe Group ontzettend veel kennis van hun markt. Meer weten van minder noemen we dit.

 • SUCCES VIER JE SAMEN

  Wij hechten veel waarde aan het vieren van behaalde successen. Ieder half jaar kijken wij met de gehele groep terug op de resultaten en vieren we de stappen die wij genomen hebben op ons Summer Event of Christmas Gala. Daarnaast belonen wij behaalde targets met avontuurlijke incentive trips en maandelijkse lunches in sterrenrestaurants.

 

Meer over Vibe Group

Meer over Vibe Group

 • VERANTWOORDELIJK ZIJN VOOR JOUW MARKT

  Bij Vibe Group ben je verantwoordelijk voor jouw eigen deelmarkt. Aangezien wij vanuit onze brands al in nichemarkten werken, heeft je deelmarkt voornamelijk betrekking op een regio. Hierdoor heb jij als consultant een dubbele focus. Binnen deze subniche ken jij iedere relatie die voor jou relevant is. Zo kun je als gespecialiseerde consultant optimaal resultaat bieden.

 • HOE STEIL IS JOUW LEERCURVE?

  Ondanks dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid draagt, werken we nauw samen. We zien dagelijks hoe senior consultants hun ‘trick of the trade’ overdragen aan het jonge bloed. Daarnaast werk je samen met je teamleider een persoonlijk leerplan uit. Hij helpt jou als consultant je eigen gedrag te analyseren, je bewust te worden van jouw unieke kwaliteiten en zo het maximale uit jezelf en je carrière te halen.

 • DE SNELHEID VAN RECRUITMENT

  Bij Vibe Group werken we continu aan uitdagende opdrachten van onze klanten. Het vergt veel doorzettingsvermogen om binnen een relatief kort tijdsbestek goede kandidaten voor te stellen aan de klant om zodoende een win-winsituatie te creëren. Doordat wij binnen de markt zo gespecialiseerd te werk gaan, ontstaan er bij ons op kantoor ook niches. Zo houd jij je als consultant binnen je brand uitsluitend bezig met vaste of interim functies. Ondanks dat deze functies binnen hetzelfde vakgebied vallen, vergen ze een andere aanpak. Bij Vibe Group kom je terecht bij een selecte groep mensen die ontzettend veel kennis van zaken heeft.

 • SUCCES VIER JE SAMEN

  Wij hechten veel waarde aan het vieren van behaalde successen. We sluiten iedere week af met een gezellige vrijdagmiddagborrel bij Fitch & Shui. Daarnaast organiseren we het hele jaar door diverse incentives. Zo staat er iedere maand een target om te gaan lunchen in een sterrenrestaurant. Bovendien worden er zo’n drie keer per jaar volledig verzorgde weekendjes weg naar Rome, Londen, Barcelona en bijvoorbeeld naar Ibiza geboekt. Haal je het gestelde target? Dan ga je dit op een prachtlocatie vieren – op kosten van Vibe Group!