vijf redenen waarom Vibe Group je nieuwe werkgever moet worden

Stel dat we je vertellen dat Vibe Group op waanzinnige locaties gevestigd is, waar ambitie en passie geademd wordt en waar het salesvak door de aderen van de gedreven collega’s stroomt. Dat we een bonussysteem hanteren zonder limiet en dat we onze eigen barista, masseuse en gezonde energybars op de werkvloer hebben, dan lichten we nog maar een piepklein tipje van de sluier op. Benieuwd waarom Vibe Group jouw nieuwe werkgever moet worden?


1. professionele en informele werksfeer

Wij vinden het belangrijk dat alle neuzen dezelfde kant opstaan, daarom is het Vibe Group DNA ontwikkeld. Dit DNA geeft aan waar wij voor staan, waar wij in geloven, wat ons verbindt en wie wij zijn. Het is de kern van onze bedrijfscultuur en fungeert tevens als ethisch kompas. Hard werken en plezier gaan hand in hand bij Vibe Group. Dit zie je ook terug in ons DNA en op de werkvloer: wanneer je gaat werken bij Vibe Group kom je in een omgeving terecht waar passie en ambitie geademd wordt én waar het salesvak door de aderen van je collega’s stroomt. Continu heb je gedreven mensen om je heen die je motiveren om net die extra stap te zetten. Daarnaast zijn onze kantoren gevestigd op toplocaties. Het is misschien niet het allerbelangrijkste, maar wij geloven dat het in een inspirerende werkomgeving net iets eenvoudiger is om een stapje extra te zetten.


2. grenzeloos groeien

Om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk je weg vindt binnen jouw IT-nichemarkt, krijg je intensieve begeleiding van je directe leidinggevende en volg je verschillende trainingen. Zo weet je ‘meer van minder’ en spreek je de taal van de markt waarop je actief bent. Je leert niet alleen de fijne kneepjes van het vak, maar je ontwikkelt ook je sales skills. Binnen no-time doorgroeien van starter tot leidinggevende? Met hard werken kan dat hier gewoon. We kijken bij Vibe Group niet naar hoelang je al bij ons werkt, maar juist naar de prestaties die je boekt. Omdat we zó snel (óók op internationaal niveau) groeien, kun jij carrière maken én met ons meegroeien.


3. The sky is the limit

Bij Vibe Group is het hard werken en een werkweek kent hier hoge pieken, maar ook soms ook diepe dalen. Echter, je kunt vanaf je eerste dag al flinke bonussen verdienen! We gebruiken een uncapped bonussysteem waardoor the sky écht the limit is. Je inzet wordt bij Vibe Group gewaardeerd én rijkelijk beloond. Ben jij een geboren matchmaker en geef je jezelf voor honderd procent? Dan zie je dit al snel terug op je bankrekening!


4. Work hard play hard

Om al die bonussen in de wacht te kunnen slepen, moet je uiteraard wel de mogelijkheid krijgen om optimaal te presteren. Wij bieden je graag een steuntje in de rug. Want als het om jouw welzijn gaat, gaan we ver. Zo hebben we onze eigen barista die je de dag doorhelpt door je te voorzien van je dagelijkse dosis cafeïne. Bij Vibe Group werken kan soms best wel even stressvol zijn. Daarom verzorgen we regelmatig massages voor alle medewerkers. Even 20 minuten helemaal tot rust komen, om daarna weer lekker te knallen. Daarnaast hebben we altijd vers fruit, fruitwater en energybars op kantoor om ervoor te zorgen dat je de dag goed doorkomt. Last but not least: iedere vrijdagmiddag sluiten we de week samen af tijdens de vrijdagmiddagborrel.


5. Vibe Group viert successen samen

Als de eerdergenoemde verleidelijke voorwaarden je nog niet over de streep getrokken hebben om bij ons aan de slag te gaan, zetten we ons geheime wapen in. We hebben het namelijk nog niet gehad over onze onvergetelijke incentives. Heb je jouw maandelijkse target gehaald? Dan word je flink in de watten gelegd tijdens lunchclub. Bereid je voor op sublieme smaakexplosies: jij gaat namelijk samen met de andere helden van de maand lunchen in een sterrenrestaurant. Champagne, sushi, kaviaar, en dat allemaal onder werktijd. Maar als je denkt dat dit hier stopt, dan heb je het mis… Kwartaal targets gehaald? Pak dan je koffer maar vast in! We organiseren voor deze legends namelijk een volledig verzorgde reis. Zo zijn we al eens gestrand op Ibiza, heeft Lissabon kennis gemaakt met Vibe Group en ook in Londen en Barcelona zijn ze ons vast nog niet vergeten. Afgelopen kwartaal was de bestemming overigens waanzinniger dan ooit, namelijk: Lapland!